Last Jedi

En toen was het alweer bijna Kerst. Ik heb sinds donderdag lekker vakantie. Ben vrijdag gezellig een dagje naar Haarlem geweest met ons mam, 's avonds eindelijk naar Star Wars: The Last Jedi (in 3D) met Tjerk en ons vader. Deze stond al een tijdje in de planning, het wordt onderhand onze vast decembertraditie. De meeste critici zijn enthousiast, maar er zijn wat fans nogal teleurgesteld. Doet er niet toe, ik heb me prima vermaakt!

En omdat ik em al een tijdje wilde zien, maar hij tot kort geleden steeds in de verkeerde bios draaide (waar mijn Cineville kaart niet geldig is), ook eindelijk naar Thor geweest. Weer in 3D. Dat is wel aanzienlijk lastiger zo laat op de avond (hij begon 21:45), als je al moe begint te worden. Maar wel een feestje! Bovendien met fijn gebruik van Immigrant Song van Led Zeppelin. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen, maar ik vond em misschien nog wel net iets leuker dan Star Wars..