Om de voeten wat te sparen, vandaag gekozen voor een toeristenbus. Er zijn 3 maatschappijen in de stad actief, we kiezen vrij willekeurig voor de Big Bus. Ingestapt vlakbij Queens way, we pakken de lijn richting de rivier. Bij het ticket zit namelijk ook een boottocht over de Thames inbegrepen, en we zijn toeristen, dus dan doe je zulks.

Erg leuk om London zo vanaf het water te bekijken. We komen -uiteraard- weer langs de London Eye en eindigen nabij de Tower. Voor het uitzicht waren we boven gaan zitten, en hebben het inmiddels toch wel behoorlijk koud. Na afloop lekker opwarmen met een wrap en een warme choco bij de Pret a Manger.

Opgewarmd, gevoed en bijgekomen stappen we weer op de bus, we doen de lange lus en eindigen 's avonds na een flin stuk van Londen te hebben bekeken weer bij onze oorspronkelijke halte. Even uitrusten op de kamer en vervolgens richting Notting Hill voor iets te eten. Het plan was voor iets Engels te gaan, bijv een pub. Maar ze waren of allemaal vol, of niet naar onze smaak. Lastig. Kiezen uiteindelijk voor de Tex Mex. Taco bowl for the win!

Foto's bekijken op Flickr