Gisteravond naar stampvol Paradiso afgereisd voor een optreden van Sisters of Mercy. Ik zag ze voor derde keer, en het blijft vreemd. Alleen zanger Andrew Eldritch is nog over en er is al bijna 30 jaar geen nieuw werk uitgebracht. Maar hij is gelukkig nog steeds goed bij stem, heeft goeie krachten ingehuurd en de nummers staan als een huis. Dus waarom ook niet.

We waren vrij laat, dus het was even zoeken naar een goeie plek. Uiteindelijk geëindigd op het bovenste balkon, het was er warm en druk, zoals in heel Paradiso. Maar het was een topavond, wat blijven die nummers toch goed!

Zie Written In Music voor een review. Foto komt van Podiuminfo.nl.

The Sisters of Mercy in Paradiso Grote Zaal (Amsterdam) op 27-09-2017:

 • More
 • Ribbons
 • Doctor Jeep / Detonation Boulevard
 • Crash and Burn
 • No Time to Cry
 • Walk Away
 • Body and Soul
 • Marian
 • Alice
 • Arms
 • Lucretia My Reflection
 • Summer
 • First and Last and Always
 • Rumble
 • Flood II
 • Something Fast
 • That's When I Reach for My Revolver
 • Dominion / Mother Russia
 • Temple of Love
 • This Corrosion