Staycation

Maandag weer naar kantoor. Heb de afgelopen tweeënhalve week genoten van mijn staycation. Helaas niet het prachtige zomerweer waar ik op had gehoopt, maar toch zeer goed te doen.

De garderobe weer aangevuld met een dagje Haarlem en een bezoek aan Rotterdam. Ook de huisraad bijgevuld bij IKEA in Haarlem. Voor de afwisseling wat andere lessen dan normaliter bij SportCity meegepakt. Op kraambezoek geweest bij een vriendin. (Blijft bijzonder iemand die je al als kind kent, nu als moeder te zien.) De kapper bezocht, helaas echter niet meer toegekomen aan de massage die nog op mijn lijst stond. Afgemat door Abby toen zij kwam logeren terwijl haar grote zus met LCKV mee was.

Ben een aantal keer in wisselende formatie naar de bioscoop geweest. De eerste wereldoorlog bij Dunkirk, jaren 80 fun met Atomic Blonde (zie headerbeeld), nostalgie in de vorm van The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert, gemiste kansen bij Valerian and the City of a Thousand Planets.