Wat een verwennerij toch, een gratis festival op loopafstand. En toen bleek ook nog eens dat dit jaar Apocalyptica de headliner van Werfpop zou zijn. Gisteravond dus toch maar even op op de fiets naar de Leidse Hout afgereisd en de regen getrotseerd voor deze Finnen. Hun eerste plaat Plays Metallica by Four Cellos is dit jaar 20 jaar oud, dus de setlist bestond uit Metallica covers. Het publiek werd verzocht de vocals te verzorgen. Blijft een bijzonder stoer gezicht, 4 gasten die staan te headbangen bij hun cello. Feest!

Apocalyptica in Leidse Hout (Leiden) op 16-07-2017:

 • Enter Sandman
 • Master of Puppets
 • Harvester of Sorrow
 • The Unforgiven
 • Sad but True
 • Creeping Death
 • Wherever I May Roam
 • Welcome Home (Sanitarium)
 • Fade to Black
 • Fight Fire With Fire
 • For Whom the Bell Tolls
 • Until It Sleeps
 • Orion
 • Escape
 • Battery
 • Seek & Destroy
 • Nothing Else Matters
 • One