Kijk heden de prachtige serie Versailles op de BBC. Was reeds eerder dit jaar op Canvas, maar toen had ik deel 1 gemist en dan kom je er toch niet lekker in. Het laatste deel valt overigens helaas net in mijn vakantie. Eens kijken of ik dat -old skool- kan opnemen. Hm, misschien is een torrent toch makkelijker, bovendien is de kwaliteit dan beter. Een tweede reeks is iig al in de maak, dus iets om naar uit te kijken.

Versailles
2015-11-16, Ended, 3 seasons

Those who come after us will think that they are just fairy tales...

The story of a young Louis XIV on his journey to become the most powerful monarch in Europe, from his battles with the fronde through his development into the Sun King.┬áHistorical and fictional characters guide us in a world of betrayal and political maneuvering, revealing Versailles in all i…

  • George Blagden
  • Alexander Vlahos
  • Tygh Runyan
  • Stuart Bowman
  • Elisa Lasowski
  • Anna Brewster
  • Evan Williams
  • Drama