Thuis

Ben donderdagavond vrij laat thuis gekomen. Eerst efkes bijkomen, het is maar 2 uur tijdverschil, maar toch ben ik een beetje de weg kwijt. Om te beginnen maar eens een wasje draaien, boodschappen doen, de gebruikelijke noodzakelijkheden. En nu de foto's aan het uitzoeken, er moet nog veel weg, maar ik zit zo rond de 1000 beelden. Oeps!

Ook de informatie van de GPS-tracker gehaald. Helaas gaf ie er de laatste week de brui aan, in de vorm van een knipperend rood lichtje, dus ik heb niet alle routes vastgelegd. We hebben wel, vlak voor het inleveren van de huurauto, de GPX-bestanden van de Garmin navigatie unit gedownload. Hopelijk kan ik daar nog iets uithalen. Dan kunnen de foto's automatisch van locatie voorzien worden, scheelt weer puzzelen. En dan maandag maar weer eens naar kantoor. Kijken of alle door mij doorgeschoven punten zijn verwerkt. Haha!