Terug

Dinsdagochtend nog stuk met de metro afgelegd naar het winkelcentrum bij Copley, geluncht bij The Cheesecake Factory (goeie burger!). Gekeken bij Newbury Comics nabij Faneuil Hall, met zijn vele leuke producten, helaas ging de tijd toen wel wat dringen. Snel koffers gepakt, appartement hadden we gelukkig al opgeruimd en naar de metro. Afscheid genomen van Victoria, zij ging naar South station om een Greyhound bus te pakken voor nog een paar dagen in New York.

Nog even gepraat met een medewerker van de metro, we hadden namelijk eerder een rijbewijs gevonden, maar vergaten steeds het af te geven. Deze man zou het doorgeven. Hij bleek zelf ook marathons te hebben gedaan, en vertelde ons over zijn ervaringen met de bomaanslag van 3 jaar terug, erg aangrijpend.

Boston vanaf het water

Overgestapt op de gratis shuttle bussen naar Logan Airport. Weer het bekende riedeltje bij de tassencontrole (ja, weer schoenen uit), maar minder streng dan heen, ze willen je toch liever weg hebben, dan het land in laten geloof ik. Ook nu hadden we mazzel met de stoelen, er bleken wat lege plaatsen op onze rij te zijn, dus we hadden 2 stoelen per persoon, erg fijn. Overstap in Dublin, tijd voor fatsoenlijke thee (dat kan echt beter in de VS). Was ondertussen wel alle gevoel voor tijd kwijt. Uitzicht op een prachtige volle maan. Vervolgens nog het laatste stukje vliegen naar Schiphol en de trein naar Leiden.

Toen was het inmiddels woensdag, vroeg in de middag. Daarna ben ik ingestort, mijn verkoudheid liet zich nu niet meer onderdrukken, de droge lucht van het vliegtuig had het er allemaal ook niet beter op gemaakt. Inmiddels gaat het gelukkig weer wat beter, de koorts is gezakt en ik heb ontzettend veel geslapen de laatste dagen. Heb gisteren eindelijk de foto's online gezet, zie mijn Flickr-set. Al met al een geweldige ervaring. Leuke stad, vriendelijke mensen, en echt een topevenement om mee te mogen maken!

Foto's bekijken op Flickr