Tolhuistuin

Weer eens tijd voor een optreden van favoriet Sivert Hoyem. Gisteravond stond hij in Amsterdam. De locatie Tolhuistuin was mij nog niet bekend, maar het bleek een dependance van Paradiso. Mooie locatie, je loopt het station uit, klein stukje met de pont en je bent er al. Leuke zaal ook, het geluid was wel een beetje aan de harde kant. Lang leve de oordopjes.

Het voorprogramma werd verzorgd door Jonas Alaska, de Noorse Bob Dylan. Sivert kwam zijn nieuwe album Lioness promoten, maar speelde veel tracks van eerdere albums en -voor de fans- ook een paar van Madrugada. Een fijne avond.

Sivert Høyem in Paradiso Noord - Tolhuistuin Concertzaal (Amsterdam) op 15-03-2016:

 • Lioness
 • Black & Gold
 • Empty House
 • Lost at Sea
 • What's on Your Mind?
 • Where Is My Moon?
 • Honey Bee
 • Prisoner of the Road
 • Into the Sea
 • V-O-I-D
 • The Boss Bossa Nova
 • Görlitzer Park
 • Give It a Whirl
 • Majesty
 • Sleepwalking Man
 • Electric
 • The Kids Are on High Street
 • Moon Landing