Was hedenochtend in Tante Mirthe modus, heb op Abby & Nora gepast. Nou ja, we hebben op elkaar gepast. Lekker kersenmuffins gemaakt (die Abby er achteraf weer uitpulkte, toch geen fan van kersen), daarna kleimaskers gedaan. Erg spannend, dat je gezicht dan helemaal hard wordt! Vervolgens met Tjerk erbij Museum Boerhaave bezocht, we gingen voor de tentoonstelling Rijk van Rotzooi, was erg leuk met allemaal afval en hoe dat vroeger (en nu) werd hergebruikt.

Daarna nog even langs Einstein en ik (de meiden zitten immers op de Lorentzschool, bij deze tentoonstelling werd ook Het Ehrenfesthuis genoemd, fascinerend stukje Leidse geschiedenis) en Foodtopia met de sushiband. En ach, dan ook nog maar even langs het Anatomisch Theater en Schateiland Boerhaave, we zijn er nu toch. Uiteindelijk de hele middag onder de pannen. Blijft een leuk museum, zeker met kinderen erbij.