Het is weer tijd voor het Leiden Filmfestival, ben vanmiddag naar The Lobster geweest, daarna hebben we nog snel iets gegeten bij de Easie. Best fijn zo'n film aan het eind van de zondagmiddag. Eens kijken of ik komende week ook nog iets mee kan pakken. Ik las goeie dingen over Partisan en misschien is Suffragette de moeite waard. Volgend jaar maar eens kijken of ik voor het festival een Cineville pas kan nemen, die zou ik er normaliter niet uithalen, maar met zo'n festival kom je een heel eind.

The Lobster zelf was trouwens erg de moeite waard. Ik zal niet teveel weggeven van het verhaal, maar in het kort komt het hierop neer: In een vaag nabije toekomst worden singles bij wet gedwongen binnen 45 dagen een geliefde te vinden, anders veranderen ze in een dier naar keuze. Zie alhier de trailer.