Kobo

Mezelf getrakteerd en vorige week de Kobo Glo HD besteld. Ik gebruik al jaren met veel plezier een Sony Touch, maar die kreeg problemen met opladen via USB en ik vind het jammer dat ie geen eigen licht heeft, dus je altijd bij een goede externe lichtbron gaan zitten. De Kobo heeft dat wel, dus nu kan ik 's avonds beter lezen. Om het apparaat goed in te wijden, heb ik het meest recente deel (9) van The Saxon Stories, Warriors of the Storm gelezen. En dan ga ik nu verder met Emberverse, deel 6 alweer.

Warriors of the Storm - Bernard Cornwell
Gepubliceerd 2015 • 0 pagina's

The new novel in Bernard Cornwell s number one bestselling series on the making of England and the fate of his great hero, Uhtred of Bebbanburg. BBC2 s major Autumn 2015 TV show THE LAST KINGDOM is based on the first two books in the series. A fragile peace is about to be broken King Alfred s son Edward and formidable daughter, AEthelflaed, …

  • Great Britain

The Sword of the Lady - S. M. Stirling
Gepubliceerd 2009 • 0 pagina's

Rudi Mackenzie ventures to post-apocalyptic Nantucket, where he discovers a beautifully made sword waiting for him in the only house that remains standing, and taking possession of it, realizes that nothing will ever be the same.

  • Fiction