CPH Dag 3

We beginnen met de paarse lijn met Hop On Hop Off bus en stappen uit bij het station Københavns Hovedbanegård. Dat en het omliggende gebied bekeken. Naar west gelopen om daar rond te kijken, lunch in Enghaveparken. Vervolgens gepland met de groene lijn terug te gaan, maar voor niets bij halte gestaan, de bus kwam niet. Nou ja, tijd om rustig Frederiksberg Have te bekijken, teruggelopen richting centrum. Als troost een lekker ijsje bij Paradis Is.

Nog een stukje met de rode lijn, gekeken bij de zeemeermin (de fotograferende mensen bleken leuker dan iconische beeld), door naar Kastellet voor een blik op de verdedigingswerken waar we helaas in een stortregenbui terechtkwamen. Een ander filiaal van Søstrene Grene bekeken, wat een leuke winkel is dit toch! 's Avonds heerlijk gegeten bij Cafe Phønix. Grappig verschil met NL, de rekening kwam gelijk met het drankje, de reeds betaalde maaltijd kwam later. Later nog even langs de Netto voor wat boodschappen.