CPH-AMS

Ben weer thuis, we zijn gisteravond geland op Schiphol. Gisteren een groot deel van de dag nog door Kopenhagen gewandeld, oa Illums Bolighus en de Lego store bekeken. Heerlijke Pølser gegeten bij een standje. Vervolgens broodjes gekocht bij Lagkagehuset (niet voor het eerst deze dagen, lekker!) en opgegeten in de zon in stadstuin Kongens Have. Het is er een stuk drukker vandaag dan maandag, het is een stralende dag vandaag, erg gezellig zo'n echt stadspark.

Daarna het appartement opgeruimd en vervolgens een tijdje in de prachtige binnentuin gezeten tot we weer met de metro vanaf Kongens Nytorv naar de luchthaven gingen. De vlucht was iets vertraagd, maar verder prima. Vannacht heerlijk geslapen (lekker donker!) en net boodschappen gedaan. Zo eens kijken of de foto's leuk geworden zijn en of de GEO tracker het allemaal een beetje goed opgeslagen heeft. Al met al een leuke stedentrip naar een bruisende stad. Wil nog wel eens terug, dan moet oa een bezoek aan museum Louisiana op de planning verschijnen. En misschien een excursie naar Roskilde voor het vikingmuseum en de kathedraal. Oh, en Malmö schijnt ook leuk te zijn.

Foto's bekijken op Flickr