Outlander

Heb een jaar of 2 geleden het eerste boek van de Outlander reeks van Diana Gabaldon gelezen. Ik ben na het eerste boek overgestapt op wat anders, maar was nog wel van plan om ooit verder te gaan met de reeks. Dus toen ik hoorde dat er een serie op de boeken gebaseerd zou worden, en nog wel door niemand minder dan Ron D. Moore (ook van de Battlestar Gallactica reboot), was mijn interesse gewekt. Ik heb zojuist de trailer bekeken, en ik moet zeggen dat het er goed uit ziet. Kom maar op met die pilot!

Outlander
2014-08-09, Returning Series, 5 seasons

What if your future was the past?

The story of Claire Randall, a married combat nurse from 1945 who is mysteriously swept back in time to 1743, where she is immediately thrown into an unknown world where her life is threatened. When she is forced to marry Jamie, a chivalrous and romantic young Scottish warrior, a passionate affair is ignited that tears Claire's heart between two vastly different men in two irreconcilable lives.

  • Caitriona Balfe
  • Sam Heughan
  • Richard Rankin
  • Sophie Skelton
  • Drama
  • Sci-Fi & Fantasy