Rijksmuseum

Wilde sinds de verbouwing weer eens een kijkje nemen in het Rijksmuseum. Vandaag is het er dan eindelijk van gekomen. Zeker de moeite waard, het is werkelijk prachtig geworden. Zou wel graag eens kijken op een wat rustiger tijdstip, zoals op deze mooie foto's op lookslikegooddesign.com.

Was trouwens blij dat we met museumjaarkaart en een reeds online gekocht kaartje kwamen, zo konden we in ieder geval één rij overslaan. Verder jammer dat er zo veel mensen aan het fotograferende zijn, ook zelfportretten van zichzelf voor schilderijen. Het hoeft echt geen stiltecentrum te zijn, maar dit was wel erg aanwezig. Ook het restaurant was niet erg praktisch, je moest wachten tot er een tafeltje vrij was. Een buffet à la La Place lijkt me praktischer voor zo'n druk bezochte locatie. Nou ja, volgende keer dus bammetjes meenemen.