Bijna klaar met The West Wing (ben halverwege het laatste seizoen, waar ik niet echt doorheen kom), dus ik ben wel onderhand wel weer toe aan iets nieuws om mijn tanden in te zetten. En nu Southland van de buis is gehaald, leek The Shield me wel een goeie opvolger.

The Shield
2002-03-12, Ended, 7 seasons

Does the end, justify the means?

The story of an inner-city Los Angeles police precinct where some of the cops aren't above breaking the rules or working against their associates to both keep the streets safe and their self-interests intact.

  • Michael Chiklis
  • Walton Goggins
  • CCH Pounder
  • Jay Karnes
  • Catherine Dent
  • Kenny Johnson
  • Michael Jace
  • Crime
  • Drama
  • Action & Adventure

De serie is al wat ouder (begonnen in 2002), maar ik heb er zeer goede dingen over gelezen, zo krijgt het eerste seizoen bijvoorbeeld maar liefst 92 punten op Metacritic.