Mad Men

Het nieuwe seizoen van Mad Men is al weer een paar weken bezig. De aflevering van deze week ging over de moord op Martin Luther King. Wat me vooral opviel: Don had kleurentelevisie mét afstandbediening. Ik ben geboren in 1979 en ik weet nog goed dat wij kleurentelevisie kregen. Dat zal ergens midden jaren 80 geweest zijn. Ook de afstandsbediening zal in dat decade zijn intreden bij ons hebben gedaan. Het is maar een klein trauma. Ik weet overigens ook nog dat we op mijn (of broers) verjaardagen in die jaren wel eens een videorecorder huurden. Wauw. Gelukkig waren we met computers en Internet wel early adopters.

Anyhoe, de nieuwe afleveringen van Game Of Thrones zijn gelukkig erg goed. Het wachten is nu verder op nieuwe True Blood (juli, met onze eigen Rutger Hauer), het laatste seizoen van Dexter en natuurlijk de allerlaatste 8 afleveringen van Breaking Bad (augustus).