Aankomst

Gistermiddag vertrokken naar Chili. Eerst het stukje Amsterdam naar Londen. Daarna helaas een lange overstaptijd. Wel lekker gegeten bij het restaurant van Gordon Ramsey. Vervolgens de lange vlucht over de oceaan, deze was best zwaar. Abby had een moeilijke nacht, waardoor wij ook steeds wakker waren.

Nog een overstap in São Paulo en we vliegen het laatste stukje naar Santiago. Bleek alsnog een vlucht van 4 uur en dus toch nog een aardig stuk. Wel erg gaaf om eindelijk de Andes te zien!

Van het vliegveld opgehaald door Jan en Adriana, die vorige week de overstap al hadden gemaakt. Na een eerste indrukwekkende blik op miljoenenstad Santiago, aangekomen bij Santa Elvira, hier is de woning waar we zullen verblijven in Santiago. Koffers neergezet en nu een beetje bijkomen in de heerlijke tuin van Tia Mercedes, is wel nodig ook. Hopelijk ben ik snel aangepast aan het tijdsverschil.

Foto's bekijken op Flickr