Net terug van het Kyuss Lives! concert in Paradiso. Bij wijze van voorprogramma de mij onbekende Burden en Waxy. Burden volledig gemist, doordat de NS moeite had met het verwijderen van een kapotte trein en wij dus gedurende een half uur extra reistijd op diverse plekken voor Amsterdam stil stonden. Tijdens het optreden van Waxy Paradiso bereikt en zelfs nog een plek vooraan op het balkon bemachtigd.

Na de Garcia plays Kyuss tournee van vorig jaar, nu onder de noemer Kyuss Lives! featuring original Kyuss members John Garcia, Nick Oliveri & Brant Bjork and on guitar Bruno Fevery. Ik geloof dat er zelfs sprake was van een nieuw album. Dat doet er allemaal niet zo toe, vanavond waren we in een stampvol uitverkocht Paradiso bijeen voor de klassiekers. En die kregen we! Gardenia, Asteroid, El Rodeo, 100 Degrees, One Inch Man, het zat er allemaal in. Heerlijk!

Kyuss Lives! in Paradiso Grote Zaal (Amsterdam) op 29-03-2011:

 • Gardenia
 • Hurricane
 • Thumb
 • One Inch Man
 • Conan Troutman
 • Freedom Run
 • Asteroid
 • Supa Scoopa and Mighty Scoop
 • 50 Million Year Trip (Downside Up)
 • I'm Not
 • Odyssey
 • Whitewater
 • El Rodeo
 • 100°
 • Spaceship Landing
 • Allen's Wrench
 • Green Machine

Foto's staat, uiteraard, op Flickr. Video's plaats ik morgen.

Update: op ROAR E-Zine staat een review.