Concerten

Meestal zijn de leukste concerten tegen het eind van het jaar. Dit jaar valt het echter wel mee, heb momenteel alleen Amorphis (volgende week!) in de planning staan. Zie gelukkig al wel veel leuke concerten voor begin volgend jaar aangekondigd. Ik wil in ieder geval naar Kyuss Lives, drie kwart van de oorspronkelijke bezetting, in maart in Paradiso. Een aantal jaar terug al gezien, maar zeker leuk om nogmaals te zien, The Sisters of Mercy in februari in 013. Wil Masters Of Reality al een tijdje live zien, zij komen in februari met The Cult mee als Special Guest in Paradiso in februari. Weet nog niet of dat de moeite waard zal zijn, of dat ik beter kan wachten tot ze ergens als hoofdact staan. En heel wat anders, maar misschien ook wel leuk is An Evening With CAKE in maart ook in Paradiso. We gaan zien een en ander het uitpakt.