Sivert

Gisteravond naar Sivert Høyem geweest. We waren behoorlijk vroeg, dus een goeie plek gevonden. Bijna verdrongen door twee zeer onbeleefde typjes tijdens het matige voorprogramma, maar met wat ellebogenwerk een mooie plek op de tweede rij teruggeclaimd voor het hoofdprogramma.

Dit is de tweede (of vierde, als je Madrugada meetelt) keer dat ik em live zie en hij blijft gewoon goed! Hij had dezelfde mensen meegenomen als vorige keer en met veel plezier speelden ze een gevarieerde setlist met nummers van zijn solo albums, een nieuw nummer, een cover en zelfs wat Madrugada (Majesty!).

Sivert Høyem in Tivoli (Utrecht) op 14-10-2010:

 • Prisoner of the Road
 • Into the Sea
 • High Society
 • What You Doin' With Him?
 • Lost at Sea
 • Going for Gold
 • Funny Thing
 • Majesty
 • Woman
 • The Kids Are on High Street
 • Northwind
 • Shadows / High Meseta
 • Long Slow Distance
 • The Hour of the Wolf
 • Belorado
 • Moon Landing
 • Don't Pass Me By