Edland

Vandaag aangekomen in Edland. Mooi watertje, fjord of meer, dat weet ik eigenlijk niet. Morgen niet zo ver te gaan, doen eerst nog een nachtje op de eerste camping in Neset om daarna fris en fruitigh weer de boot terug naar Denemarken te nemen. Hebben nu de avondboot, dus dan kunnen we eerst nog even in vertrekplaats Kristiansand kijken.

Gisteren Haugesund bekeken. zoals de meeste Noorse steden niet erg spannend, wel een mooi stukje oude haven. Nog even in de Vinmonopolet geweest. Ook een openbaring, zowel het principe als de prijzen. Verder het openlucht museum op het eiland Hasseløy bekeken, we hadden een gids voor ons alleen, dus het was allemaal erg VIP. Niet echt spectaculair, maar leuk om allemaal eens te bekijken. Aardige gids, nog even over de overeenkomsten tussen Noors, Duits en Nederlands gesproken.