Terug

Ben weer thuis. Düsseldorf was erg leuk om een dagje te bezichtigen. Ik was bang dat het allemaal erg modern zou zijn, maar er was gelukkig ook nog voldoende oude architectuur om te bekijken. En voldoende mooie winkels om lekker rond te snuffelen.

Kwamen op de terugweg rond etenstijd nog langs IKEA, en aangezien et er super rustig uitzag en er nog wat dingen op de lijst stonden, besloten we tot een kleine onderbreking van de terugreis.

Ik had eigenlijk een Aeron chair op mijn wishlist staan, maar die vind ik toch wel belachelijk duur. Dus ik heb nu een Karsten bureaustoel, met optionele leuningen. Verder nog een tafeltje gescoord en een 4e Benno CD-rek.

Daarna hebben we gezellig gegeten, om vervolgens huiswaarts te keren. Na de brunch van eerder vandaag vervolgens weer naar huis gefietst. Hoe dichter bij Leiden, hoe drukker, het is immers weer tijd voor Leidens Ontzet! Om toch nog iets van de sfeer (behalve de kermisgeluiden die door mijn huis galmen) mee te krijgen zijn we nog over de kermis en markt geweest. Zelfs de zon kwam er nog even door.

Nu ga ik eerst even opruimen en de was regelen. Zucht.