Prijs van muziek

Omdat het zulk mooi weer is en ik toch erop uit moest naar de Digros, ben ik even omgefietst langs de Plato. Eigenlijk zou ik alleen even kijken bij de aanbiedingen en de Platomania halen, maar ik ben toch weer gezwicht. Zag de nieuwe Alice In Chains (Black Gives Way To Blue) liggen, en die kon ik niet weerstaan.

Toen heb ik ook maar even de Long Distance Calling - Avoid The Light gescoord. Wel te duur (respectievelijk 20 en 18 euro) als je er bij stil staat (of, god verhoede, omrekent naar guldens), en online uiteraard goedkoper te vinden. Maar ja, nu heb ik ze meteen in handen. En het is goed voor de economie, toch?

Overigens heeft Jonas Renkse een gastoptreden op de CD van Long Distance Calling. Ook leuk voor fans van Katatonia dus. Over nieuwe CDs gesproken, die komt begin november. Maar die staat al in pre-order bij Dis-order. Tegen een vriendelijker prijsje. :-)