Natte voeten

Had ik al verteld dat het rechter exemplaar van mijn kist lekt? Ik wist dat het er ooit van moest komen, maar het is toch erg treurig. Ze zijn iets meer dan 6 jaar oud, want ik heb ze september van 1996 gekocht. Ik weet het nog, want ik zat toen in het eerste jaar van mijn HBO opleiding. Jeetje, wat gaat de tijd toch hard. En nu zijn ze dus eindelijk lekker gelopen. Veters strikken gaat mega-smooth, dat was in het begin namelijk wel anders. En nu moet ik nieuwe. Want je kunt beter niet riskeren te lang door te lopen met natte voeten. Dat is niet goed, wist mijn moeder mij namelijk te vertellen. Dus moet ik er toch aan beginnen. Zaterdag dan maar even naar Labrujere (de plaatselijke legerdump). Hopen dat het niet te druk is. Alhoewel, het is natuurlijk wel een zaterdag. Zucht.