Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Vote

Vandaag gelezen in de Volkskrant » "Elsa Mol (18), student verpleegkunde: 'Ik ga niet stemmen, hoor. Zou niet weten waarop! [...] De PvdA. Dat is toch een rechtse partij? VVD. Zegt me niks.'" Zucht. Wat moet ik hier nou op zeggen. Ik word hier een beetje moe van. Hebben we eindelijk, na een lange strijd, allemaal stemrecht, leven in een vrij land en dan maak je geen gebruik van je rechten. Echt schandalig.

Ik voel me trouwens nog steeds brak, maar het gaat inmiddels wel weer wat beter met me. Ik kan in ieder geval lang genoeg naar het scherm kijken om mijn mail te lezen, zonder naalden achterin mijn ogen te voelen. Maar ik ga straks denk ik toch nog maar even liggen.