Metal

Er was nog iets wat ik vandaag wilde zeggen. Ik word echt oud, mijn gedachten blijven niet meer zo lang hangen. O ja! Ik wilde zeggen hoe jammer ik het vind dat er geen fatsoenlijk metal programma meer op de Neerlandse televisie te vinden is. Ik keek namelijk dinsdagavond naar Superrock op MTV, dit neem ik namelijk wel eens op om de boeiende dingen over te nemen op een aparte band (op die manier maak ik maar mijn eigen programma), en ik heb zo ongeveer het hele programma door gespoeld. Het was enkel Limp Bizkit en andere middle of the road rotzooi wat de klok sloeg. Melancholisch herinnerde ik mij hoe ik 'vroeger' altijd keen naar HeadBanger's Ball met Vanessa Warwick. Daar hadden ze aan het eind zelfs een blok 'Into the Pit' met de echt extreme dingen. En ook vaak goeie interviews. Dat waren nog eens tijden. Neen, dat is nu ver te zoeken. Zucht. Snik.