Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Chat

Donderdag alweer. De week gaat toch hard. Wat is er allemaal gebeurd? Oh, de chatsessie natuurlijk. Hoe zou ik dat kunnen vergeten. Behoorlijk naief van de KPN dat ze dit niet aan zagen komen. Vraag je je af waar ik het over heb? Nou, aldus de Telegraaf » "Een groep van acht zeer ervaren hackers, luisterend naar de naam Down Under Crew (DUC), voerde een massale aanval uit op de computers van KPN. In enkele seconden tijd bezweken deze onder de grote hoeveelheid data die via internet aankwam." Volgens mij is dit trouwens de eerste keer dat ik naar de Telegraaf link. Wow. Dat kan toch eigenlijk niet als trouwe Volkskrant lezeres. Maar goed. Oh, op nu.nl staan uiteraard ook enkele items over het gebeuren. Onder andere KPN schatte chatsessie verkeerd in, wat natuurlijk een beetje een understatement is.