Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Sigh

Nou, de dag begon al weer goed. Mijn bus was fijn tien minuten te laat. En nu zul je denken "wat is nou 10 minuten in een mensenleven?". Nou, op een toch al niet bijzonder aantrekkelijke dinsdagochtend erg veel. Uiteraard zou ik nu mijn aansluiting missen in de Korevaarstraat. Ik schikte mij in mijn lot en hoopte maar dat het niet al te druk zou zijn bij de halte. Bij aankomst bleek echter dat mijn bus, de 31 naar Leiden Zuid-west, er nog stond. Hoera! Vol enthousiasme begon ik aan een gracieuze sprint en wild gesticulerend ging ik op de deur af. Helaas, ondanks alle mensen in de bus, die overigens hoogst verbaasd leken door mijn gehaaste bewegingen (is rennen tegenwoordig een schending van de openbare orde?), niemand vond het nodig om de chauffeur te attenderen van mijn aankomst. De bus trok op en reed voor mijn neus weg. En bedankt! Mijn dag kan niet meer stuk.

Als je er voor in de stemming bent kun je trouwens ook de tekst van het Het Groot Dictee Der Nederlandse Taal 2001 lezen. Dat werd namelijk gisteravond gehouden, mocht je het gemist hebben.