Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 1001081841

Ik heb vanmiddag de intest gedaan voor de ANWB versnelde rijbewijs procedure. Ik moest helemaal naar Rijswijk, een reis om de wereld waar je eng van wordt. Eerst met de bus naar Leiden, toen een trein naar Den Haag Holland Spoor en vervolgens weer overstappen op een trein naar Rijswijk. Daar moest ik toen iets van 3 kwartier door de wijk rijden om te kijken op welk niveau ik zat. Erg vaag, hoor autorijden. Als anderen het doen ziet het er zo smooth uit, maar als je het zelf doet moet je met vijftig dingen rekening houden. Maar goed, ik vind het rijden zelf wel leuk. Je moet alleen wennen aan dat schakelen, met die koppeling op laten komen enzo. Maar goed. Helaas moet ik nu tot december wachten voor de procedure gestart kan worden, omdat het nu erg druk is. Balen. Mijn totaalbedrag komt in ieder geval op fl. 3390,- Kassa! Daar gaat mijn spaargeld.