Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 998554394

"De stichting BAM streeft naar afschaffing, dan wel sterke beperking van alle ongewenste storende geluiden. Specifiek richt BAM zich tegen alle opgedrongen aanhoudende muziek uit luidsprekers op straten,pleinen en alle andere voor iedereen toegankelijke ruimten.

BAM wil niemand zijn plezier aan TV, radio, video, CD-speler, enz. in de privesfeer ontnemen. Wel vindt zij dat het gebruik van geluidsapparatuur in de publieke ruimten moet worden afgewogen tegen de overlast in de vorm van irritatie, stress en gehoorschade, voor diegenen die eraan worden blootgesteld." Ik ben het hier zó mee eens. Die eeuwige muziek in liften, stations en winkelcentra en dergelijke. Erg vermoeiend. Het is trouwens wel een lelijke site. Kan daar niet eens wat aan gedaan worden?