Post 998041461

Ik ben nog steeds druk bezig met mijn afstudeerverslag. Gelukkig komt het einde inzicht. De grootste hoofdstukken zijn aanwezig en naar mijn tevredenheid uitgewerkt. Alleen het kleine grut rest me nog. Maar dat is misschien wel het vervelendst. Ik heb zo'n hekel aan het schrijven van inleidingen, samenvattingen en voorwoorden. In feite zeg je gewoon drie keer hetzelfde, maar met een andere mate van detail. En toch moeten alle zinnen uniek, en het liefst ook nog verfrissend, zijn. Erg vervelend. Daar komt nog eens bij dat ik met Dirk voorheen een perfecte taakverdeling had, waarbij hij het merendeel van dit soort vervelende dingen deed. Maar ja, die tijd is voorbij.

In het begin, toen ik net hoorde dat hij besloot te stoppen met de opleiding en dus niet gezellie mee ging afstuderen, was ik behoorlijk teleurgesteld. Maar achteraf moet ik toegeven dat het misschien nog niet eens zo slecht voor me geweest is. Ik was onderhand denk ik iets te afhankelijk geworden. En dat gold voor hem natuurlijk ook. En dat is niet goed, dan ga je ook aan jezelf twijfelen enzo. Nu weet ik gewoon dat ik het kan. En dat ik dus dat verdomde diploma verdien. Mocht ik het ooit nog eens in mijn handen krijgen althans. ;-)

Nou ja, ik ga maar weer eens verder. Wist je trouwens dat mijn samenvatting (de zogenaamde "Managerial Summary") maar vijftig woorden mag zijn op mijn fijne school. Erg leuk. Hoe kun je een opdracht van 5 maanden en een verslag van 100zoveel kantjes nou fatsoenlijk in vijftig woorden samenvatten? Moeilijk hoor. Zucht.