Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 996062183

Ik ben bezig met mijn verslag. Heb her en der wat sites gevonden met meer informatie en tips en dergelijke. Want om nou te zeggen dat in de stagegids van mijn school staat, nee. Zo is daar bijvoorbeeld Stage- en Afstudeerverslag, Standaardindeling afstudeerrapporten en Eisen aan en richtlijnen voor de verslagen. Ga zo nog wel verder zoeken. Maar ik denk dat ik het meeste wel weet onderhand. Mijn indeling is ook wel goed. Ik moet alleen meer naar stelling en conclusie verhalen met een rode draad enzo. Momenteel is het nog teveel een procesbeschrijving. Maar dat vlecht ik er achteraf wel tussendoor. Daarnaast moet ik ook nog een aantal functionaliteiten van het systeem uitwerken. Het eind is wel in zicht, maar ik ben er nog niet. Langzamerhand word ik trouwens wel steeds nerveuzer over mijn afstudeerpresentatie. Ik haat presenteren! Neen, daar kijk ik niet bepaald naar uit.