Post 995635428

Sinds ik weer van werkplek ben verhuids begin ik toch weer steeds meer last te krijgen van RSI. Erg vervelend. En het was nog wel zo fijn weg. Ik voel mijn rechterschouder nu weer de hele dag prikken. Zal wel komen doordat dit bureau veel lager is. Nou ja.

Nog anderhalve maand (schrik! zo weinig maar??) en dan ben ik klaar met mijn afstudeerproject. Ik zag trouwens dat de diploma uitreiking dit jaar op 14 maart plaats vindt. Dat is tevens mijn verjaardag. Dus als ik nou mijn laatste 2 tentamens in de eerste tentamenperiode haal, kan ik met mijn verjaardag mijn diploma ontvangen en ben ik dus precies op de eerste dag van mijn 23ste levensjaar afgestudeerd. Wat een vreemd idee zeg.

Bijna weekend! Totaal geen plannen, en die zullen wel niet komen ook. Gewoon lekker rondhangen. Heerlijk. Vooral uitslapen lijkt me nu zalig. Ik ben best wel moe. Ik weet niet waarom, ik lag toch al om half 12 in mijn bed. Maar goed. De ene keer slaap je gewoon beter dan de andere.

Mijn mobiele telefoon is er nog steeds niet! Zucht. Erg flauw hoor. Die van mijn moeder (ja, door die Postbank actie moeten we er nu allemaal aan geloven) zou vandaag geleverd worden. Gelukkig is de tijd erg precies gedefinieerd, namelijk tussen 12 en 17 uur. Nou, dan weet je het wel, 5 voor vijf gaat dan de deurbel. Dat is altijd zo. Eén van die vreemde wetten der natuur. Net als die sokken die je nooit meer bij elkaar vindt als je de was gedaan hebt.