Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 991743704

Ik word gek van Investeringen in communicatiesystemen! Kan geen gemiddelde boekhoudkundige rentabiliteit of functie punt analyse meer zien. Dus effies een kleine pauze. Mailcheck en dergelijke. "Maar wat houdt het nou in?", vraag je je misschien af. Nou, op de site lees ik het volgende: "Investeringen in communicatiesystemen hebben in het algemeen tot doel de effectiviteit van de organisatie te verbeteren. Tijdens deze module zullen daarom een aantal hulpmiddelen aan de orde komen om de effectiviteit van de te ontwikkelen, c.q. in te voeren communicatiesystemen, te waarborgen. Tevens wordt aandacht besteed aan het kwalificeren en kwantificeren van de kosten en baten van communicatie systemen. De cursist krijgt daarbij tevens een aantal selectiemethoden aangereikt waarmee hij in staat moet zijn investeringsselecties uit te voeren."