Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 990004931

Vanochtend in de bus hoorde ik mensen praten. Zij zei op een gegeven moment "hun hebben" en toen nog van alles. Hoe lang moet ik dat nog aanhoren? Waarom kunnen mensen niet het verschil tussen 'hun' en 'zij' onthouden? Het zou echt verboden moeten worden.

Terwijl ik vocht tegen de neiging om in slaap te vallen heb ik de bus maar eens goed bekeken. Heb je weleens gezien dat er vooraan een bordje hangt met "x zitplaatsen en x staanplaatsen"? Dit zitplaatsen kan ik me nog voorstellen, maar hoe hebben ze dat met die staanplaatsen in vredesnaam vastgesteld. Op een mooie zomerdag iedereen uit de buschauffeurskantine gehaald en in een bus geduwd? En zijn dat dan willekeurige mensen of nemen ze expres de dunste mensen, zodat het getal op het bordje hoger kan zijn? Dat soort dingen, daar ben ik dus de hele dag over na aan het denken. Gek word ik ervan!