Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 989614217

Het overleg met Pieter (zie dit bericht) ging goed. Duurde ongeveer anderhalf uur. Jemig wat vliegt de tijd toch op sommige momenten, en op anderen kruipt 'ie voort. Hoe kan dat toch? We hebben in ieder geval eerst een korte uitleg van mijn begeleiders, Kees en Richard, in de presentatiekamer. Daarna heb ik op mijn eigen werkplek een en ander laten zien. De site en wat dingen die ik al gedaan heb. Verder heeft Pieter uitgelegd welke punten belangrijk zijn. Het belangrijkst waar ik om moet denken is dat ik in mijn eindverslag niet alleen een procesweergave toon. Het moet duidelijk zijn dat ik op HBO niveau heb gewerkt en er moet dus ergens een iets meer theoretisch zwaartepunt komen te liggen. Ik zit zelf te denken aan CSS en het belang van de scheiding van content en lay-out. Dat is op zich wel een onderwerp waar ik wat mee heb. Bovendien heb ik daar in de afelopen maand al veel onderzoek naar gedaan, met dank aan onder andere A List A Part: For People Who Make Websites. Wat een goeie site is dat zeg!