Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Post 989159322

Plien & Bianca en postbode Siemen in Zaai

Een van mijn favoriete televisieprogramma's is het VPRO-programma ‘Zaai’. Waarin Plien & Bianca te zien zijn als Ingrid en Irma, ze zijn elkaars beste vriendinnen. Iedere dag spreken ze af op hun hek, dat op de postroute ligt van postbode Siemen. Siemen moet altijd werken, maar heeft in het voorbijgaan meestal toch wel even tijd om iets te bedenken tegen het zaaie bestaan van de twee vriendinnen.

Vanavond een nieuwe aflevering om 18:15 uur. Hoera! Voor meer informatie kun je kijken op de officiële ZAAI pagina bij de VPRO. Bekend van Ik deel altijd alles met je. Noga, chocola, stroopwafelkruim... Stroopwafelkruim? Ik geef maar een voorbeeld!, Ingrid moest achtervangeren, maar ze stond liever met Greta Sipkema te ouwenelen over d'r glitterpoes en natuurlijk Tienerbed Guikje en tienerburo Tanja met een burostoel met wieltjes.