Let op: dit bericht is door hoge leeftijd of irrelevantie achterhaald en wordt niet meer door zoekmachines geïndexeerd. Lezen op eigen risico.

Tool

"Kort na het drukken van het nieuwe programmaoverzicht werd bekend dat Tool in 013 speelt. De nieuwe cd heet 'Lateralus' en ligt op 12 mei in de platenzaken. Eigenlijk hadden Danny, Justin, Maynard, and Adam, beter bekend als Tool, op Dynamo Open Air opgetreden, maar MKZ en de gemeente Lichtenvoorde, zorgen er voor dat het beroemde metal-festival niet door kan gaan. Op donderdag 24 mei (Hemelvaart) heb je dus de unieke kans om deze wereldband live in 013 mee te maken. De voorverkoop start zaterdag 5 mei om 10.00 uur 's ochtends. Landelijk via Ticket Service (zie voorverkoop) en (natuurlijk) bij 013 boxoffice. Kaarten kosten hfl 50,00 (+ hfl 6,00 serv. kosten)."

I have to get tickets! [check out the website of 013 Popcentrum Tilburg for more information]