Clutch

Net terug van optreden van Clutch in de Melkweg eerder vanavond. Ik zag ze er al een keer eerder, toen in de kleine zaal. Maar toen wist ik niet wat ik kon verwachten, maar dat bleek zo ontiegelijk goed, dat de verwachtingen hedenavond hoog gespannen waren. Gelukkig maakten de heren deze meer dan waar, wat een super optreden! We hadden bovendien een mooie plek op het balkon bemachtigd. Maar goed ook, want er ontstond al vrij snel een flinke mosh pit in de zaal.

Eerste voorprogramma Lionize gemist, toen zat ik nog in de trein. Vlak na het betreden van de zaal startte Valiant Thorr. De jongens stonden goed hun best te doen, maar het was niet echt mijn ding. Gelukkig kwam Clutch daarna met een bijzonder fijne setlist (Regulator! Earth Rocker! Electric Worry!). Helaas duurde het na afloop nog erg lang voordat we het pand konden verlaten, aangezien het 1 grote chaos bij de was garderobe. Nou ja, dan morgenochtend maar ietsje later beginnen.