Kings

Gisteravond vanuit Noordwijk via Leiden en Hazerswoude naar Zoetermeer afgereisd voor het optreden van Leaves’ Eyes in Boerderij. Gelukkig zijn er maar liefst 2 voorprogramma’s, dus -sorry mensen- we hadden de tijd. Opener Melted Space niet gezien, halverwege het Spaanse Diabulus In Musica kwamen we de zaal in. Blijft apart, een zwangere zangeres die enthousiast staat te headbangen. Na een pauze komen de mensen van het Noors/Duits/Nederlandse Leaves’ Eyes op het podium.

Veel nummers van het nieuwe album King of Kings (zie alhier voor de setlist). Altijd grappig hoe frontman Alexander Krull het publiek lekker opzweept. En blijft een mooi contrast met eega/zangeres Liv Kristine. En wat is zij live toch goed bij stem! Al met al een puike avond. We sluiten af met de inmiddels bekende groepsfoto met het publiek (ik sta rechtsachter)..