Soundgarden

Foto van gooddayz.nl

Ik heb mooie concerten gezien in Tivoli Oudegracht, maar tijden veranderen (snik) en nu is daar TivoliVredenburg. Nog niet officieel geopend, maar al wel in gebruik genomen. Gisteravond was ik in de spiksplinternieuwe Ronda zaal bij het optreden van Soundgarden.

Niet te geloven dat hun album Superunknown alweer 20 jaar oud is! Reden om dus lekker veel tracks daarvan te spelen, aangevuld met andere klassiekers uit hun oeuvre. Het nummer Superunknown zelf werd bovendien nog aangevuld door een gastoptreden van Mike McCready van Pearl Jam. Wat betreft TivoliVredenburg, dat is op minimale loopafstand van het station een echte aanwinst voor Utrecht. De Ronda zaal is mooi ruim ingericht, met een flink balkon en fijne ruime trappen met zitplekken. Hopen dat het nog te openen Gebroeders de Nobel in ons eigen Leiden hieraan kan tippen. Ook qua programmering, want nu moet ik toch altijd weer de trein pakken voor een concertje, zou leuk zijn als dat ook eens op fietsafstand zou kunnen.