Games

Wauw, op MetaFilter een link naar een bericht op Reddit van iemand die al 10 jaar aan dezelfde Civ II game speelt. Respect! In de comments trof ik een link naar het mij onbekende Gog.com: [..] is like crack though as it has all these classic games for 6 to 10 dollars, updated to work on modern pcs, usually with expension packs too; worse most weekends there are sales and suddenly you find yourself buying Baldur’s Gate, Fallout 2 and Total Annihilation for three dollars the piece, plus a dozen other games you have no time to play…

Word behoorlijk nostalgisch bij het bekijken van de lijst met spellen. Veel klassiekers waar ik ooit aardig wat tijd in heb gestoken, zoals Blood, Nox (niet al te lang geleden nog eens helemaal gespeeld, nog steeds geweldig), Populous, Thief en natuurlijk diverse Quest spellen. Hou me tegen!