Pasen

Anathema - Weather Systems

Ah, lekker lang weekend vanwege Pasen. Iets met eieren en een kruisiging, geloof ik. Helaas werkt het weer niet echt mee, dus ik grijp mijn kans om met de e-reader bij de verwarming te kruipen. Bijna toe aan het tweede deel van de Outlander reeks van Diana Gabaldon. Beetje kitschy, maar wel leuk tijdreis-vermaek.

En dan is er ook nog eens veel goeie muziek van de gevestigde orde deze maand. Zo ontving ik onlangs de nieuwe groeiplaat van OSI, genaamd ‘Fire Make Thunder‘. Verder ben ik erg blij met ‘Weather Systems‘, de nieuwe van Anathema.

Later deze maand verwacht ik de nieuwe Paradise Lost ‘Tragic Idol‘ en Moonspell met ‘Alpha Noir‘. Lees goeie dingen over beide albums, ben benieuwd. Paradise Lost staat trouwens in Tivoli begin mei, zag ik zojuist. Eens kijken of daar nog kaartjes voor zijn.