Santiago

Gister teruggekomen uit de bergen voor een laatste verblijf in Santiago. Onderweg de wijngaard van Concha y Toro. Wachten op de Engelstalige rondleiding zou 2 uur duren, dus we gaan voor Spaanstalig. Adriana vertaalt het gelukkig realtime voor ons, dus we krijgen de nodige informatie toch binnen. We zien het prachtige landgoed, de wijnranken en natuurlijk de kelders. Ook horen we het verhaal achter de Casillero del Diablo.

Na de lunch bezoeken we de Los Dominicos markt. Deze verzameling huisjes is in feite een markt waar allerlei handgemaakte waren verkocht worden. Zeer leuk om te bekijken, maar let op, veel artikelen zijn elders goedkoper te vinden.

Vanavond nemen we bij wijze van dank onze gidsen mee uit eten, morgen hebben we nog laatse dag in Santiago om een laatste blik op de stad te werpen. Waarschijnlijk gaan we nogmaals naar de markt bij de Santa Lucia voor wat laatste inkopen. En dan zit het er al weer op. Vrijdagochtend nemen we het vliegtuig naar huis. Niet te geloven hoe snel te tijd is omgevlogen!