Santiago

Gisteren gewandeld aan Lago Riñihue, een prachtige omgeving, maar we werden helaas lastig gevallen werden door grote muggen. Gelukkig hingen die het liefst rond in het bosrijke gebied en hebben we alsnog heerlijk geluncht bij een prachtig hotel aan de rand van het meer.

’s Middags terug naar Valdivia waar Abby een laatste controle heeft. Gelukkig alles in orde. Daarna terug naar Puerto Varas voor een laatste nacht bij Hostal Erika.

Osorno en zijn vriendjes

Vanochtend naar het vliegveld om terug te vliegen naar Santiago om wederom onze intrek te nemen in de woning op Santa Elvira.

Daarna de groep opgesplitst voor wat nodige rust. Heb met Tjerk en Tineke gegeten nabij de Plaza de Armas, daarna naar de bios geweest. Het was er vreemd genoeg ijskoud. De terugreis met de bus was ook erg leuk, we waren de enige toeristen die op dit tijdstip in die wijk uitstapten en trokken de nodige aandacht. Wat zullen ze gedacht hebben van ons?