Huilo Huilo

Op deze tweede kerstdag hebben we een bezoek gebracht aan het prachtige Hotel Baobab in Huilo Huilo nationaal park. Dit hotel staat middenin het bos, het hoofdgebouw is gebouwd rond een boom. Daarna de twee watervallen bekeken. Een flinke klim, maar zo de moeite waard. Onderweg treffen we overigens een herdenkingsbord voor een Israƫlisch meisje wat hier in 2003 om het leven kwam toen ze naar beneden is gevallen.

Na een korte siesta besluiten we naar de Termas Geometricas te gaan. Lekker ontspannen en even het stof afspoelen. De heenweg is over lastig wegdek, we moeten -tot groot vermaak van Nora- zelfs 2x duwen, maar als we in donker weer naar huis gaan kunnen we gelukkig een alternatieve route over beter wegdek nemen. De Termas zijn in ieder geval zeer de moeite waard. Het water wordt verwarmd door de vulkaan en bij de verschillende baden staat aangegeven hoe warm/koud die zijn. Paradijs!