Uitje

Onverwachts best een leuke avond gehad vandaag. Was eigenlijk net in dubio over de aanstaande maaltijdkeus, toen ik plots werd uitgenodigd voor een maaltijd buiten de deur. Broer moest met de meiden het huis ontvluchten in verband met een bezoekje van makelaar en bijbehorende kijkers. Dus voor het eerst in jaren weer eens bij een klassiek Chinees restaurant gegeten. Gelukkig was er nog maar 1 andere tafel bezet, want de meiden waren oa hondjes imiterend over de vloer aan het kruipen, terwijl wij af en toe aanspoorden tot een nieuwe hap. Feest!

Uitje

Voor dit weekend staat een kleine tour van onze prachtige kustprovincies in de planning. Had al ruime tijd Katatonia in de agenda staan voor zaterdag a.s. in Zaandam. Best een aardige onderneming nog, met het ov. Maar goed. Ze spelen een set van 2 uur, het eerste uur integraal het album Last Fair Deal Gone Down, dat is dit jaar namelijk 10 jaar oud en daarna nog een uur een selectie uit de rest van het oeuvre.

Ietwat last minute verder besloten toch ook maar naar Monkey3 te gaan, die spelen vrijdag in Goes. Het was me al langer bekend dat deze datum in de planning stond, maar het leek me niet praktisch en te vermoeiend (damn, ik word oud!). Maar de herinnering aan het geweldige optreden in W2 vorig jaar ligt nog te vers in het geheugen en heb dus zojuist kaartjes gereserveerd.