Familie

En toen was ik weer een jaartje ouder. Gister gezellig gevierd met een etentje. Prachtig schilderij van Nora gekregen, nooit gedacht dat ze zoveel talent in zich had. Binnenkort eens een mooi plekje voor zoeken.

Behalve felicitaties trof ik in mijn inbox ook een mail met een serie oude familiefoto’s van mijn moeders kant, die mijn oom enige tijd geleden had beloofd. Erg leuk om te zien, hoe je toch nog bepaalde trekken na al die tijd herkend.

Bij het toevoegen van deze foto’s aan de stamboom zag ik trouwens toevallig dat er al eerder een Valentijn op 14 maart geboren is, namelijk Cornelia, in 1908. Zij was een zus van mijn overgrootvader. Ze is helaas maar 22 geworden, en ik weet verder vrij weinig van haar. Zo ging dat, in de tijd voor Facebook. Vrees dat wij meer sporen na laten, hoe oninteressant ook.